Teljes 5D Ívelt UV Ragasztó Samsung Galaxy S10 PLUSZ S10+ Edzett Üveg ujjlenyomat kinyit UV üveg S10 S10e Képernyő Védő
Teljes 5D Ívelt UV Ragasztó Samsung Galaxy S10 PLUSZ S10+ Edzett Üveg ujjlenyomat kinyit UV üveg S10 S10e Képernyő Védő
Sku: e108
(0 Vélemények)
Új

1 033 Ft 1 844 Ft

Leírás:

Teljes 5D Ívelt UV Ragasztó Samsung Galaxy S10 PLUSZ S10+ Edzett Üveg ujjlenyomat kinyit UV üveg S10 S10e Képernyő Védő itt egy videó, hogyan kell telepíteni ezt a védelmező,kérem nézze meg, mielőtt telepíti az protector(nagyon fontos) az átlátszó üveg esetben baráti stílus(van arról, 2mm hiányosságok, a széleken),nem fedezi a teljes képernyőt, felhívjuk a figyelmet, hogy az 1.A szolgáltatás (1): Anti-karcolás, 5D szélén HD Anti-robbanás 2.Funkció (2): Anti-ujjlenyomat olaj bevonat,kerülje a foltok, valamint csökkenti az ujjlenyomatot a képernyőn 3.Felületi Keménysége: 9H 4.Vastagság: 0,2 mm 5.Nanoléptékű optikai ragasztó teljesen adszorbeált 6.A készlet tartalmaz: https: 1DB edzett üveg, 1DB UV lámpa , 1DB folyékony ragasztó , fólia 1DB tartozék.

Telepítés lépései, valamint óvintézkedéseket:

1. Használja a fólia tisztító készlet törölje le a telefon, hogy tiszta.

2 .Helyezze a matricát a lyuk a készülék.Bot a kulcs lyuk egy címke.

3 .Hely egyéni ragasztó csepp sík, tiszta, pormentes üveg képernyők.Használja minden ragasztó használata.Ajánlott, hogy a ragasztó öntjük teljesen.A felesleges ragasztót lehet törölni, mielőtt bekapcsolja a világítást.A ragasztót csak a tömeg pedig nem lehet elválasztani.Csepp a képernyőn.

4 .A ragasztó, ami csepp a képernyőn nem lehet légbuborékok, ha van levegő buborék, használja a tű átszúrja a levegő buborék elengedni a levegő.

5 .Távolítsa el a filmmel a védőfóliát, majd helyezze az üveget a képernyőn úgy, hogy az üveggolyó a kapcsolatot a ragasztót, majd óvatosan fordítsa le az üveget, hogy a megfelelő pozícióba.Ne emeld fel a poharat, majd lehetővé, hogy az üveget, hogy külön a ragasztó (nagyon fontos).

6 .Várjon körülbelül 30 másodpercet, hogy hagyja, hogy a ragasztó lassan terjedt, majd szinten.

7. Van ragasztó túlcsordulás, törölje le egy tiszta ruhával.Az ellenőrzés után a visszatartás kritériumai a mobil telefon edzett film, a lámpa fordult oda-vissza háromszor körbe a szélén a telefont, majd 3 másodperc után az első gyógyító (nem a közepén), a szélén ragasztó törölték, amíg a ragasztó túlcsordult. (Megakadályozza, fehér szélek, vagy hosszú buborékok élek)

8. Várjon a kipufogógáz teljes, miután a ragasztó túlcsordul tisztán, miután a helymeghatározási szabvány az edzett film meggyőződött, kapcsolja be a fény.Egyébként selejtezték anyag.

9. A besugárzást a mobiltelefon UV fény alatt meg kell világítani kétszer körülbelül 60 másodperc, hogy elérje a teljesen meggyógyult helyzetben.

Címkék: uv ragasztó, fekete uv ragasztó, vissza az iphone xr, esetben s10e, iphone xs uv, aurora film, s10e képernyő, maca uv ragasztó, gyorsan uv ragasztó, páncél esetben samsung.

  • Edge-to-edge Lefedettség: Igen
  • Model3: Samsung Galaxy S10 Pl
  • Márka Név: OLOEY
  • Jellemzők: Tükör Film
  • Model2: Samsung Galaxy S10e 1
  • Model1: Samsung Galaxy S10 10
  • Kompatibilis iPhone Modell: IPHONE 8
  • Vastagság: 0,2 mm
  • Kompatibilis Telefon Márka: Apple iPhone
  • Típus: Első Film

Kapcsolódó termékek