200 db/sok autófóliázás vinyl matrica Kijelző Modell autó betakar &vízrajzi film palstic dip festék kijelző
200 db/sok autófóliázás vinyl matrica Kijelző Modell autó betakar &vízrajzi film palstic dip festék kijelző
Sku: e19
(0 Vélemények)
Új

47 896 Ft

Leírás:

200 db/sok autófóliázás vinyl matrica Kijelző Modell autó betakar &vízrajzi film palstic dip festék kijelző

1

Ez a Hatás a pakolások.ez a hivatkozás csak az autó wrap modell nélkül lezárja filmek ; ha téged is érdekel a pakolások.csak küldj üzenetet :)

2

2

3

Szállítás a Fedex/ DHL. 4-5 Nap szállítási idő.frissíteni fogjuk nyomon követési szám . 1;A szállítási idő 5-7 munkanap a FedEx vagy DHL Rendszeresen,van nyomon követési számot adnia után hajózás. 2;minden ország eltérő lehet, időbeosztás, egyéni elszámolási amely eltarthat hosszabb/rövidebb időt, hogy vizsgálja meg a termékeket. 3;Az áruk árát, illetve a szállítási costDO NEM tartalmazza a TÁVOLI TERÜLETEN DÍJ, illetve BEHOZATALI TAXS vagy bármilyen egyéb adók.Majd fenntartjuk a jogot, 4;A távoli terület díja amennyiben a szállítási cím a FedEx vagy DHL távoli területen.A Vevő felelős az adót(ha van). 5;Általában írunk alacsonyabb értéket, majd jelölje be a termékeket, mint a "AJÁNDÉK" vagy a "MINTA", hogy segítsen elkerülni, vagy alacsonyabb az adó.Ha kell a teljes érték 6-án;a szállítási számlát vagy számlát, kérjük, tudassa velünk, ha a megrendelés. 7. mi elküldjük önnek a nyomon követési számot követően tudjuk küldeni a csomagot a számodra.általában vagyunk használja a Fedex, valamint a DHL szállítás. 5-7 napos szállítási idő 1.A visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Kérjük, adja meg a POZITÍV VISSZAJELZÉS, ha úgy tetszik az áru, illetve a szolgáltatás.Mi nagyra értékelik 2.Ha bármilyen problémája van az áru, akkor kérjük lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.Igyekszünk megoldani a problémát, ad kielégítő megoldást. 3.Nyugodtan küldje el a kérdést, érdeklődött a terméket nekünk.Válaszolni fogunk belül EGY munka nap.Azért vagyunk itt, várva az e-mail.Ha kell, a termékek minta könyv vagy katalógus kérjük, küldjön nekünk üzenetet vagy e-mailben.Köszönöm.

Címkék: katonai vízrajzi film, film át víz, 3d hotend, film nyomtatás víz transzfer, vízrajzi transzfer, fekete festék spray, 3d emeleten fürdőszoba, fólia lámpa, színes festék spray, film hydrographics.

  • Elem Neve: Autó wrap modell
  • Anyag Típusa: PP műanyag
  • Használat: Autófóliázás Film
  • Anyag: PVC
  • Garancia: 50 éve
  • Típus: Permetezés Film
  • Márka Név: PROTWRAPS

Kapcsolódó termékek