Videó Fali vezérlő 2 x 2 videó Fal Processzor Támogatja a DVI/HDMI /VGA/USB bemenet 4X HDMI out audio&RS232 vezérlés
Videó Fali vezérlő 2 x 2 videó Fal Processzor Támogatja a DVI/HDMI /VGA/USB bemenet 4X HDMI out audio&RS232 vezérlés
Sku: e191
(1 Vélemények)
Új

55 066 Ft 65 555 Ft

Leírás:

Ez a termék egy nagy felbontású képet splicing processzor LCD Tv-vel, ultra-keskeny LCD képernyők, s projektorok.

termék leírás:

• A termék használ egy nagy felbontású feldolgozó chip, amely támogatja a bemenet, mind a kimenet, 1080P jeleket. • A terméket úgy tervezték, infravörös távirányító, előlapi gombok.A felhasználók végre egy kattintással gyors ellenőrzés teljes funkció ellenőrzése a splicer keresztül, gombok vagy a távirányító, ami egyszerű, kényelmes.Ez is vezérelhető RS-232 több különböző funkciók.Funkció bővítése. • A támogatás 1 VGA, 1 DVI, 1 USB, 1 HDMI bemenet egyszerre, minden bemeneti jelek lehet kapcsolni, hogy egy nagy képernyőn splicing kijelzőn. • A támogatás audio bemenet, mind a kimenet, valamint a támogató szinkron kimenet, audio, illetve megfelelő videót. • A támogatás 180 fokos flip bármely vágták képernyőn. • A termék rendelkezik egy beépített görgetés felirat funkcióval.Használhatja a beépített vezérlő szoftver, hogy önkényesen a felirat scroll pozíció, scroll sebesség, a betűméret, a szöveg színe, valamint a háttér színe keresztül az RS-232 kommunikációs interfész. • Támogatja a határon törlés technológia.Amikor a határon vagy nem használható, akkor a kép lesz vizuálisan szedve; a kép által feldolgozott határon törlés nem deformálódott kinyújtotta, a látás több, a természetes, mind a reális. • Támogatja az USB-hozzáféréssel.Közvetlenül dekódolni videók, képek, Mp3 lejátszás, kép, etc.by behelyezése U lemezen; nem különleges konfiguráció a másik front-end berendezések van szükség, amely egyszerű, praktikus.

Splicing Fal felállítása

1, a főmenü, válassza ki, hogy belépjen a beállítás menü - > stitching mód Beállítása。 2, nyomja meg a jobbra-balra gombokkal válassza ki a megfelelő splicing mód. 3, válassza ki a HDMI port kiválasztás szerint a kikötő ID válassza ki phaseLocation a varrás (függönyfal cím). 4, a splicing kapcsolót beállítani, hogy nyitott, akkor splice.

Paraméter Leírás:

HDMI port: hozzáférés a HDMI kimenet-AZONOSÍTÓ számát kell majd spellThe ugyanabban a helyzetben lehet, használjunk megfelelően.Splice helyszín: a helyszín a splicing fal, a függöny, a fal cím

Keret Törlés Leírás:

A beállítások menüben találja a vízszintes együttes rendelet / függőleges varrat állítható, keret törlés beállítása. (például: a szintre, 20mm splicing varrás, a varrás szint van beállítva, hogy a +20 MM)

Képernyő Essek Leírás

A beállítások menüben, válassza ki a megfelelő HDMI port számát, majd válassza ki a tükör menü, nyomja meg a "jobb" gombot, hogy fordítsa .

Csatlakoztassa az RS232 kábelt az RS232 interfész a termékről, majd nyissa meg a megfelelő scroll felirat szoftver,A rendszer elvégzi a funkció rolling feliratok, illetve el tudják végezni a különféle funkciók a feliratok a szoftver szöveg helye szöveg mérete, betűtípus, a sebesség, a szöveg színe, a háttér színe, stb.Akkor is módosítható belül a LED funkció LED kép méretezés, valamint LED-es imagesCutting funkció, mint látható a képen:

Több varrás módok

Címkék: pc monitor fény, asus displaylink, mini lcd vezérlő tábla hdmi, processzor hang, input selector, cctv monitor teszter, vga2hdmi vga hdmi, monitor pc, led fal videó, kamera, videó.

  • Modell Száma: NTA0104
  • Márka Név: YPAY
  • Videó Fali vezérlő: Videó Fali vezérlő 2 x 2