ANHO Tároló Szervező Éreztem Ágya mellett Lógó Tároló Zsák Mobil Telefon Távirányító Rövidáru Könyv, 2 Belső Zsebbel Ágy
ANHO Tároló Szervező Éreztem Ágya mellett Lógó Tároló Zsák Mobil Telefon Távirányító Rövidáru Könyv, 2 Belső Zsebbel Ágy
Sku: e42
(0 Vélemények)
Új

1 494 Ft 2 715 Ft

Leírás:

RM11689320435334589

JELLEMZŐK:

MAGAS MINŐSÉGŰ:

A termék kiváló minőségű filc anyag, vadonatúj, használja a hosszú élet.Biztos, hogy ajánlani kiváló minőség kedves vásárlók.

MAGAS-KAPACITÁS:

2 Belső zseb a táska, akkor tárolja a dolgok, mint a telefon, távirányító, vagy más egyebeket.Is tollak vagy szemüveg lógott az oldalán.Nem csak, hogy mini tablet, könyvek, magazinok lehet tárolni a nagy tér, a táska.

KÉT LYUK TERVEZÉS:

A két lyuk tervezés alatt a zsákot alkalmas arra, hogy töltse fel a telefon.Is képes tárolni a töltés sort, majd tartsd a szobám.

TÖKÉLETES RÉSZLETEK:

A tároló táska solid edge szabó, ami lehet, hogy még tartós, nem könnyű megtörni.Hogy egy szép élmény!

SZÉLES KÖRŰ ALKALMAZÁS:

A creative design a tároló táska alkalmazni lógott az ágy vagy asztal mellett kell tárolni a dolgokat.Ne aggódj, a dolgok túl rendetlen, válassza ki a terméket, majd meg fog lepődni!

A CSOMAG TARTALMAZZA:

1 X Ágy Melletti Tároló Táska

Címkék: alufelni laptop, ac táska, vízszintes szervező, ciss hp t120 t520, jelvény fagylalt, szem fedél, ciss, bmpcc ketrec, ciss tinta rendszer, a flash gumi.

  • Beépítési helyzet: Szabadon álló
  • Konyha Tároló Típus: Éjjeli tároló táska
  • Márka Név: ANHO
  • Anyag: Úgy érezte,
  • Modell Száma: HIVATAL-231901

Kapcsolódó termékek