Az ingyenes szállítási Jó teszt MP022 Power Board LED32698 LED32690 LED29K20A
Az ingyenes szállítási Jó teszt MP022 Power Board LED32698 LED32690 LED29K20A
Sku: e948
(2 Vélemények)
Új

4 640 Ft

Leírás:

vevőnek el kell olvasni!!!

Pls megjegyzés:

1:Leírás, vásárlás előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el a címet, kérjük, győződjön meg arról, hogy a testület modellek gép modellek, ha nem biztos benne, igaz, hogy megvásárolja a termék nem egyezik meg a munka, a felelősség, mint vevő, nem vagyunk felelősek, tudjuk elfogadni az áru visszaküldése, de nem terheli a szállítási költség, ha nem érti a problémát, akkor mindig küldjön e-mailt nekünk, válaszolunk a mail, köszönöm!

2.Ezeket a termékeket használják, a áramköri alkatrészek nem törött,teszteljük, mielőtt küldött ,

3. Minden termék bevizsgált, a szállítás előtt.Ha hibás a termék szállítás közben, kérjük, közölje velünk, miután az megkapta.

4: Ne nyissa ki a vita, mert a termék öreg.Van egy részletes leírás.Ha nem fogadod el, kérjük ne add ki a parancsot, de ne okozzanak felesleges vitákat.Köszönöm!

5:Része a termék új, eredeti, abban az esetben, készletek új állomány, küldünk minden új termékek, abban az esetben, ha új készlet elfogyott, küldünk a régi termékek, de a termékek szigorúan tesztelt, mielőtt elküldi, szóval ne aggódj!remélem megérted!

6: Minden termék egy három hónapos garanciális időszak, ha bármilyen minőségi probléma, akkor forduljon hozzánk ,mi lehet változtatni áruk, karbantartás, Ha nem elégedett, Mi megpróbáljuk a lehető legjobban kielégíteni, hogy veszteség nélkül.ne aggódjon

Címkék: r2a20296ft, l4973v51, flex hp, teljesítmény szonda 4, Intel J1900, fordítsa erejét, cc2540, érzékelő relé, led szalag tv, üveg telefon jó minőségű.

  • Típus: Beágyazott Ipari Alaplap
  • Márka Név: Henrylian
  • Tanúsítási: Egyik SEM
  • Származás: KN - (Eredetű)

Kapcsolódó termékek